2017 finneinnvandringen 350 år

Det ble et strålende 350 års jubileum

"Finninvadering" til Risberget, med mer enn 300 besøkende i flott høstvær. En delegasjon far Savolax Finland var også tilstede. Dyktige kåsører tok oss med gjennom historien, lot oss bli kjent med bosetterne og boplassene, og innimellom fikk vi sang- og musikkinnslag av høy kvalitet. Mange fikk smake flesk og motti for første gang, noe som sikkert ga mersmak. Med kaffe og kaker, utstilling av verktøy og ting fra gamle tider, ulveskyting på blink og loddsalg, åpning av minneparken og mer... .Takk til alle som bidro til å gjøre dette til Risbergets festdag, og til alle som besøkte oss. Risberget kulturhistoriske forening satser videre på både åpen sommerkafe og kulturdag neste år.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.07 | 09:04

Denne sida likte jeg godt. Det må jo være Bjørg Risberg som har skrevet artikkelen. Hun er datter av Haakon Magnussen Risberg.

...
24.06 | 11:19

Jeg gjør oppmerksom på at i artikkelen om Finnskogen... så inngår Søre og Vestre Trysil som den nordligste del av Finnskogen. Bør korrigeres.

...
30.09 | 08:57

Hei dette er veldig bra skrevet skulle ønske at du kunne ta deg en tur har veldig mye stoff til dette her , kansje en bok

...
21.08 | 22:40

Min bestemor og bestefar ble viet her tidlig på 1900-tallet
Et sted med høytid i veggene.

...
Du liker denne siden