Nytt i Risberget

Risberget 11.06.21 

I grendehuset Risberget                                                                                            

Risberget kulturhistoriske forening, Arbeidsutvalget i Risberget og Idrettslaget i Risberget holder åpen kafe lørdager og søndager i sommer, fra og med lørdag 19. juni til og med søndag 15. august fra kl. 12- kl.16 i Risberget grendehus. Velkommen!

Tenk på koronaregeln..

________________

Årsmøte, Risberget kulturhistoriske forening, avholdes den 15.08.21 kl. 16-18...

Velkommen...

________________

Kulturdagen avholdes  Lørdag 11. september 21 kl. 12 - 16 i Risberget grendehus, tema "Risberget under krig og okkupasjon"....

Velkommen...

_______________

alt under forbehold aktuelle koronaregel...

 


Nå skal ingen lenger gå bort seg ...

Risberget Idrettslag har etter hvert opparbeidet atskillige kilometer med preparerte skiløyper i Risberget, og da det er flere sløyfer og velge mellom, har det hendt at en og annen skiløper har fått en lengere tur enn det man hadde tenkt.

Liv og Trond har laget kartplater der løypene er inntegnet, og disse har vi nå satt på plass ved løypekryssene .. så nå skulle ingen lenger "gå bort" seg oss med ski på beina i Risberget.😉

De to gapahukene er fine å raste ved og løypene passerer like inntil. Den ene ligger i sydenden av Gjerdtjernet og den andre som bærer navnet "Harmoni" ligger på Kaskonsmyra.

 
      
 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.06 | 11:19

Jeg gjør oppmerksom på at i artikkelen om Finnskogen... så inngår Søre og Vestre Trysil som den nordligste del av Finnskogen. Bør korrigeres.

...
30.09 | 08:57

Hei dette er veldig bra skrevet skulle ønske at du kunne ta deg en tur har veldig mye stoff til dette her , kansje en bok

...
21.08 | 22:40

Min bestemor og bestefar ble viet her tidlig på 1900-tallet
Et sted med høytid i veggene.

...
07.07 | 17:34

Hyggelig å se at ting vedlikeholdes og det er liv i hus. På en plakett på Minneparken var Morten Mortensen Liitainen nevnt. Trolig en av mine aner?!

...
Du liker denne siden